23 Mart 2011 Çarşamba

yazlık örgü bluz..

ablamın bebeği olacak .ben de müstakbel teyze olarak bişeyler yapmak istedim.bildiğim tek örgü düz örgü, haraşo mu  ne :) ne deniyosa artık..herneyse bişeyler yapiim istedim,istedim  ama bu konudaki becerim sınırlı :)etek uçları balonumsu olacaktı biraz bol olacaktı.böyle kötü bişe çıktı ortaya.ama bebişim teyzen kurtaracak bu örgüyü merak etme :) bugün arkasını örmüştüm aslında bitmişti ama üstte kalan sayıyı denk getirememişim.öndeki kestiğim yerleri bilemeyip bulamayınca sayı tutmadı.ama kararlıyım yakalıcam :)akşama biter inşallah.

3 yorum:

Bir umut Bir dokunus dedi ki...

Hadi insallah biter aksama :) Ne olursa olsun el emegi olunca baska oluyor isterki düsündügünden farkli olsun, eminminki ablanin hosuna gidecektir ee yigenin icin zaman harciyorsun sonucta bu bile insani mutlu etmeye yeterli bi sebeb gercekten.. Rabbim tamamini erdirsin sag saglim bebegine kavusmasini nasip etsin rabbim.. Teyze olmakta ayri bi heyecan olmali kesin :) Cok öptüm canim ellerine saglik bence hos olmus pembe beyaz uyumu zaten bir ayricalik birazdan süslendinmi abooo bu ne güzel olmus denecek hale gelecektir inaniyorum :)

memolininannesi dedi ki...

blogunuzun yenı ızleyıcısıyım. zevkle takıp edıcem..
hayırlı olsun teyzelgınız. bende 1 hafta 2. kez oldum.. teyze ana yarısı yegen evlat yarısı.. gercekten cok kıymetlı oluyorlar...tekrar hayılrı olsun sagsalım gelsın kucuk bebek...

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

küçük dokunuşlarım: güzel dileklerin için öncelikle çoook teşekkür ederim.sağol yüreklendirdin ve ben bu gazla bitirdim :) sağolasın evet sağsalim kavuşuruz inşallah.gerçekten de öyle merakla bekliyorum.beğenmene sevindim. hoş, gönül almak için sölemişsin ama anlamazlıktan geliyim. bu daha çok işime gelir :)tekrar teşekkürler güzel iltifatların için.
memolininannesi: bloğuma, evime hoşgeldiniiiiizz.teşekkür ederim.2.5 ay kadar zamanımız var. inşallah sağlıkla kavuşuruz birbirimize .ben de teyzeliği tatmış olurum inşallah :)