5 Mart 2011 Cumartesi

eşime doğum günüsü :P masası :)

efenim bu eşime bilmem kaçıncı :) doğum günü için hazırladığım masa..tül paketlerin birinin içinde meyve diğerinin içindeyse bademli beyaz çikolatalı drajeler var.ve birinin altında romantik bir film var.doğum günü hediyemse pembe kurdelalı olan t-sirt kutudakiyse yelken kursu  katılım belgesi :) bence hoş bi süpriz oldu.o da beyenmişti zaten..sizler ne düşüneceksiniz bakalım .. 

3 yorum:

Fransali Gelin dedi ki...

bende sime supriz birseyler yapmak istiyorum ama bilmiyorum ne yapsam. tabaklari neden tulle paketledin, gizemli olsun diyemi? :) tabak olduguna gore yemek masasi hazirladin sanirim :) bend ebo defasinda kahvalti sofrasi hazirlamistim sabah. birde not askiligim vardi çok sirin ( artik kirildi malesef ) ona ss diye not yazip hediyesini koymustum çok hosuna gitmisti :)

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

kısa bi tatil olabilir hatta bir gece bi otelde kalmak olabilir.mekan değişikliğinde fayda var :) sevdiği bi konuda ders paketi olabilir.ters köşeden vurmak lazım :) tahmin etmeyeceği bişey.ben evi balonlarla doldurmuştum.antreden itibaren mumlar yakmıştım.tatil günüydü eşimin.balık istemiştim.bulamamıştı başka bi yere göndermiştim hazırlanabileyim diye :)ehehehee ne bileyim onlar da sürprizdi :) evde yoktu .onun için almıştım.meyveyi çok sever.

Unknown dedi ki...

maşallah kızlar ya ben çok tembelim niyeyse strese giriyorum sürpriz yapıyım derken sinirle geçiyor o ayım nerdeyse bırakın günü :)))
strese girmesem neler hayal ediyorum ama plan yapmak çok stresli bişeyyyy :) en güzeli olsun derken kasıyorum kendimi.. oldum olası böyleydim ne yazık ki değiştiremiyorum bu davranışımı ama ben de sürpriz bişeyler yapmak istiyorum ÇOK HOŞ YAPMIŞSIN VE DÜŞÜNMÜŞSÜN...TEBRİKLER