19 Mart 2011 Cumartesi

bloger hastaaaaa :(

bloger hasta arkadaşlar.fena halde faranjit oldu.öksürüyorum öksürdükçe boğazım tahriş oluyo.tahriş oldukça aciyo.antibiyotik kullanamıyorum boyutu büyük geldi :( şu antibiyotikleri neden küçük ve kaygan yapmazlar ki.ağzıma attığım an çözülmeye başlıyo bu durumda da ağzımdan dışarı fırlıyo :) eşek kadar kadın oldum.ilaç içemiyorum hala.aslında bu durum bazen işe yariyo ama şimdi değil.herhangi bi başağrısı olduğunda ağrı kesicicinin dörtte birini almam yetiyo mesela.
neyse hasta bloger dinlensin.sizlerden dua beklesiiinn..

5 yorum:

Dilekce.. dedi ki...

Ahh canımm geçmiş olsun, bu ara nazar değdi hepimize birden :(( faranjit için bolca oda ısısında su içmelisin, iyi gelir tahrişi önler. Antibiyotiği ikiye bölüp almayı dene bol su ile.. Bolca vitamin al ve dinlen.. Dualarım seninle ve tüm hastalar ve de tüm ihtiyaç sahipleriyle inşAllah..

Bu arada görsele bayıldımmmmm, cuk oturmuş.. :)

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

teşekkür ederim dilekcim.doğru diyosun.ama ben biliyorum çok kastım kendimi olacağı buydu.tavsiyelerine uymaya çalışırım zaten denemediğim şey kalmıyo kurtulmak için.ama bunu da ben istedim :)şu işlerim bitse de bi grip olup yatsam dedim :)
antibiyotiğe hiç girmeyim.o kabus olcak bana.ağzıma attığımda erimeye başladığı için gitmiyo kötü tadı almış oluyorum çoktan.sonra olan oluyo :) onsuz da atlatırım inşallah..
dualar karşılıklı canım.sen de biran evvel sağlığına kavuş inşallah.
evet görsel çok şeker :) bana bi arkadaşımı hatırlattı kapı koluna tuvalet kağıdı takan :)))

Pinecone Stew dedi ki...

Suuuuuuper blog!!!! +Following

SEVECEN dedi ki...

çok geçmiş olsun

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

teşekkürler ilknurcum iyileşmeye çalışıyorum.bol dua bekliyorum.