3 Nisan 2011 Pazar

yoğun istek üzerine :P düğün fotolarım..kaldırıldı..

dilekcim ve tubacığımın meraklarını gidermek adına düğünümden bir kaç foto ekliyorum.esasında güzel foto cok ama yüzümüzü kapattığımızda anlamı kalmıyo.yaklaşık 200 foto çekilmişti.ve hiç photoshop yoktu fotolarımızda bu acıdan cok beğenilmişti.bakalım beğencekmisiniz profesyonelleri.
eşim düğüne 4 gün kala yanımdaydı :) diğer işleri ben eşimin ailesiyle kendi ailemle halletmiştim.fotoğraf işimiz de sona kaldı bu yüzden.son anda karar verdik çekim için.düğünden 2 gün önce cektirdik.eşimin damat ayakkabıları alınmamıştı daha.günlük ayakkabılarla gelmiş çekime :)))))canım kocişim 2 defa çiçek yaptırdı.ben de 2 defa hazırlamış oldum.çiçeğimin  adı ağlayan gelinmiş :) çok ironik oldu.:) biz bu çekimlerimizi nikahımızda slayt olarak kullandık.çok hoş oldu.
kısa kalıcak fotolar.kaldırıcam en gec pazartesi.

                                    bir minyatür ademle havva hikayesi işde...

7 yorum:

naki dedi ki...

ne iyi yapmşşsın .çok şahane görünüyorsunuz.Rabbım daım eylesın güzel yuvanızı.Mutlululklar dılerım.Gelinligin çok şirinmiş :)mekanda ayrı guzel

Dilekce.. dedi ki...

yaaaaaa süpperler süpperrr. hem sizin mutluluğunuza, hem de mekan seçiminize,manzaraya bayıldım.. Harika olmuş.. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin, ağzınızın tadını hiç bozmasın inşallah.. çok şekersiniz ya..

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

nakicim güzel dileklerin için çoook teşekkür ederim.amin inşallah.sağolasııın..
dilekcim fotolar senin içindi zaten.sevindim beğendiğine.güzel oldu bizim de içimize sindi.güzel dualarına bilmukabele canım.

tubitos dedi ki...

aaa canımm ne kadar güzelsiniz ne kadar güzel fotoğraflar öyle 41 kere maşallah. çiçeğin, gelinliğin, mekan herşey öyle mükemmelki. ya bu düğünden 2 gün önce fotoğraf çektirme fikri de çok güzelmiş. canım çok beğendim. allah mutluluğunuzu bir ömür boyu daim etsin..

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

dileklerin için teşekkür ederim tubacım.dileğe de söledim sizin için fotolar.kaldırıcam yarın.o fikir ablamındı.sağolsun.bi ikimizin ayrı ayrı çocukluklarımızdan düğünümüze kadar olan fotoğraflarımızla olan slaytımız vardı bir de bu mekan cekimlerimizin olduğu slayt vardı.çok beğenildi.

memolininannesi dedi ki...

çok güzel mutlu mesut olun inşallah.. herşey ilk günkü bu tatlı heyecanla devam etsin...

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

aminnn teşekkür ederim memolinin annesi :)