21 Nisan 2011 Perşembe

mutsuz bloger :(

dün bahsettiğim iş nedeniyle moralim eksi binlerde :( hepinizden dua bekliyorum.baht olarak bahtsız biri olduğumu biliyorum ama bu kadar da beklemiyordum.vardır herhalde takdir edilen birşey :(( ölüm mü değil elbet,sağlık sorunu mu değil elbet ama yine de huzursuzum ve sizlerden de dua bekliyorum :(

19 yorum:

tubitos dedi ki...

canım sıkma canını hayırlısını dile..

SEVECEN dedi ki...

canını sıkma düzelirr

Fransali Gelin dedi ki...

Hayir bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayir vardir diyor Peygamber Efendimiz Sav. canini sıkma vardir bir hayir bundada

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

tubitos:tatlım öle yapmaya çalışıyorum.az kendimi şımartayım bugün kendime gelirim inşallah :)
sevecen:inşallah canım.
fransalı gelin:doğru söylüyorsun bazen hayr ile şeri göremiyoruz.ben de bu noktada düşünüyorum esasen.neyse havale edelim yüce makama.mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler diyelim..

Unknown dedi ki...

geçmiş olsun..konu ne bilmiyorum ama umarım en kısa sürede beklediğinde güzel sonuçları olur..

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

gul/inn:ne güzel bi dilek.ne güzel bi gönül.sağolasın.çooook teşekkür ederim.umarım dediğin gibi olur.

Adsız dedi ki...

benım sıkıntım azda olsa gectı canım.ınsallah sende huzur bulursun.sevgılerımle.blogun cok guzelmıs buarada.

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

dolunay:çooook sevindim geçtiğine.benim de gecer.aminnn inşallah.teşekkür ederim sevindim beğendiğine..

CADI KIZIN DIRDIRI.. dedi ki...

Canım bahtsız olduğunu düşünme herşeyde bi hayır vardır de gönlünü ferah tut.Hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım benim Allaha emanet ol öpüldün:)

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

Allah gönlünün muradını versin

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

o durum biraz var cadıcım :):) nedense bir sürü aksilik gelir başıma.eskiden eşime de ben bahtsızım dediğimde inanmazdı abarttığımı sölerdi.artık 2 yıla yaklaştı evliliğimiz şimdi o da şanssız olduğumu düşünüyor :) doğru söylüyorsun.daha öncede yazdığım gibi neyin hayırlı olduğunu bilemiyoruz.öleyse havale ettik bakalım yüce makama.moral buldum tüm arkadadaşlarımın,izleyicilerimin tesellilerinde.çoook teşekkür ederim herkese.ben de seni öpüyorum.güzel kızını da...
Nabrut:yürekten bir aminnnnnnnnn diyorum canımmmm..

tubitos dedi ki...

tatlımm nasıl gidiyor? niye ses çıkmıyor bu kızdan diyordum yorum yazdın =)

tubitos dedi ki...

canım ya ben sana yorum yazarken veya senin yorumuna cevap yazarken güzel şeyler dükkanı yazmak istemiyorum. çok soğuk gelio sana yazdığımı belli etmek için de öyle yazmam gerekiyor. taktım ben buna şimdi canımcım. blogunun ismiyle kullanıcı ismini farklı yapsan olmazmıki =)

Adsız dedi ki...

kendi mutsuzluğumuzu kendimiz yaratıyoruz bazen. en güzeli içinde olduğumuz anın güzelliklerini farkedip tadını çıkarmak. kolaylıklar dilerim. geçmiş olsun.

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

gülcancım bazen işler yolunda gitmiyor ve bazen ben tekil kişisine bağlı değil yaşananlar.şu aralar işlerimde bi yoğunluk var.ve sıkıntı var.kontroller kontrol ediyor ve iyi gitmiyor.ama bişeyler yapıp kurtarmaya çalışıcaz bakalım.elimden geleni yapıcam yapamadığımdaysa ölüm yok sonunda en fazla maddi zarara uğrarım o kadar :)sağlık olsun..

Adsız dedi ki...

canım blog adresimi değiştirdim ve yeni bloguma beklerim sevgilerimle..

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

zevkleee..

Dilekce.. dedi ki...

canım uzuuuuuun süredir uzak kaldım bloğumdan sizlerden :(( bu süreçte kim naaptı ne etti diye de hep düşündüm inan ki.. arada senin ve bikaç arkadaşımın daha yorumlarının varlığı ile mutlu oldum ama cevap bile yazamadım maalesef.. :(( çok kötü günler geçirdim ve geçiriyorum da.. başta sağlık problemleri olmak üzre, psikolojim de çok bozuldu.. neyse uzatmayayım zira son olarak konan ileri derecede "boyun fıtığı" teşhisimden dolayı malum kol ağrım tavan yaptı.. :((

yine de burda olmaya devam edeceğim inşallah.. öpüyorum seni.. İş meselesine gelince sıkma canını, her işte bir hayır vardır mutlaka!.. :))

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

ah dilekciim gördüğüme cok sevindim.çok üzülmüştüm ayrıldın sanmıştım artık.tatlım nasrettin hoca attan düşmüş :) bu bölemiydi :) attan düşeni getirin demiş.seni en iyi anlayanlardan olabilirim.benim de boyun fıtığım var ama sölendiğine göre küçükmüş.kolum ağrıyor ama az.senin ağrılarını düşenemiyorum bile.Rabbim şifa versin.biliyorsun hastalıklar günahlara kefarettir sabırlı ol.dikkatli ol.aşağıya uzun baktığında başını önüne eğdiğinde sıkıntı oluyor.bu pozisyonlara dikkat et.merdiven inerken bile dikkat et.sana ulaşamadığımı düşünmeye başlamıştım artık.tesettür aşktır la arkadaş olduğunu biliyorum.o da uzun süredir yazmıyor.üzüldüm keşke ulaşabileceğim bi numara olsa diye düşündüm.çoook geçmiş olsun.haberdar et bizi arada.