14 Nisan 2011 Perşembe

anne dolabına devam..

hala hastayım.çok kötü öksürük oldum :)binbir takla atıyorum iyileşmek için.hatmi çiçeğini sütle içiyorum.zencefilli bal yiyorum.meyve yiyorum :) nadir olan bişe :) uyuyorum ama iyileşemiyorum.halbuki gecen defa daha hızlı iyileşmiştim sanki.önümüzdeki hafta iş trafiğim de yoğun :( bana dua ediyorsunuz diğmi ..edin lütfennn :(
biraz hastalık havasını dağıtalım annemin(kayınvalidem) dolabını karıştırmaya devam edelim.
leopar maxi etek.satmam için vermeseydi buna el koyabilirdim.dolabındaki en sevdiklerim arasında.annemden olan şeyler genelde 42-44 beden.bu etek bana oldu.beli lastikli.ama giyecek olsam bi tarafından biraz aldırırdım.biraz kabarık duruyo bende.42-44 giyen birinde daha güzel durur heralde.aslında bu takım.birde keten ceketi var.düşünen olursa onu da fotoğraflayabilirim.etek şifon.eteğin kumaşından bir de fuları var.




 leopar etek-fular: 50 tl.eminim 200 civarı ödenmiştir bu takıma.ve hiç kullanılmamış gibi.
 bu da takım aslında.ama artık öle takım takım gezen yoktur diye ayrı listelemek istedim.cepleri var.bordo renkte.ve sadece 30 tl.(42-44) beden .44 e daha iyi olabilir.bunun boyu biraz kısa.keşke annem gençken örtülü olsaymış hepsine el koyardım o zaman :)ilgilenen olursa daha detaylı bilgi veririm.
 bu elbise de favorilerim arasında.çok tarz.c&a bu da.bu en çok giyilenlerden galiba.kusur var mı derseniz bi iç astarı solmuş o kadar.
 elbise :40 tl.
 kahve ve puan.biraz balığımsı.tam olarak balık denemez.boyu kısa. h&m bu.
 etek:40 tl
 bu bendeeeenn.ne şımarık kızım. anneme doğum günü hediyesi olarak aldırmıştım :) hiç giymedim.önü kurdelayla bağlanıyor.düğme yok.kenarları minik dantelli.


 ceket:25 tl
 bu da benden.ne beğenerek almıştım.şimdi sığamıyorum içine :(  iyi de para vermiştim :( hala çok beğeniyorum.38 benim üst bedenim.yapışan bi kumaşı var.bu yüzden bir büyük bedenini almıştım.40 beden.benim alt bedenim büyüdüğü için giyemiyorum.


 tunik :40 tl
 bunu da nişanlı olduğmuz zaman eşim almıştı bana:) beğenerek giymiştim ama buna da sığamaz oldum.40 beden bu da.yine alt beden sorunu yüzünden giyemiyorum.

 tunik :30 tl
 defakto etek.bunu da çok beğenerek almıştım.yine alt beden nedeniyle giyemiyorum.beden olarak 36 yaziyo.ben deneyip almıştım.olmuştu.ama şimdi fazla kabarık duruyo bende malum nedenden dolayı.
 etek:30 tl.

 canım eteğim :) sıkıldım senden :) düşük bel .40 beden. ve SADECE 10 tl.

 bu jean tunik de severek kullandığım bişeydi.hatta bulursam bunla sevdiğim fotoların da vardı.

 yanlız 3.resminde görüldüğü gibi arka kısımda biz iz olmuş.eğer çözüm bulurum diyen marifetli hanımlar varsa 15 tl ye vericem.buna da iyi para vermiştim :(
kemer :15 tl
 bu elbise çok tarz.omuzları apoletli.pullardan yapılmış.ona hayat verecek birini bekliyor..42-44 beden.

 işteeeee en sevdiğim parça.inanılmaz şık.ama örtüsüzler için.kolları baya fakir :)ben size göstermek için badiyle giydim.:)42 beden için uygun.pantolonu havuç.saten galiba.ben neden kumaşlardan anlamıyorum Allahım :) neyse fotoğraflardan siz anladınız.üst kısmın kol bilekleri geniş manşet ve lastikli.üzeri tamamen pulla kaplanmış.beli de kollar gibi lastikli zemin üzeri pul kaplı.bluzun diğer kısımlarıysa simli ipliklerle hareketlendirilmiş.pantolon hiç giyilmemiş.ama üzerini sormadım.belki o da giyilmemiştir.



bluz pantolon: 100 tl.

5 yorum:

tubitos dedi ki...

tatlım biran önce iyileşirsin inşallah. meyve ben de pek yemem biliyor musun kışın. yaz gelsin o ayrı bayılırım yaz meyvelerine =)

Unknown dedi ki...

geçmiş olsun canım :(

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

teşekkür ederim tubacım.maranki usulleri iyileşmeye çalışıyorum :) antibyotik çok büyükve kaygan diil içemiyorum.evet soğuk olduğu için mi yenmiyor acaba.ben de yazın çilek,frambuaz,kiraz,karpuz,kavunn,şeftali ooo yaz zengin.şimdi meyve dedik de çağla çıkmışmıdır acaba :)ya ben hasta olunca nie iştahım kesilmiyo :) normal insanlarda öyle oluyo :)

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

cicici:sağol canım dua et lütfen..

STYLE M dedi ki...

kot elbiseye bayildiiim be guzelim.ama almanyaya posta felan cok ugrastirici ;(