8 Temmuz 2012 Pazar

kuaförlük deneyimi :P

herkese benden kucak dolusu  selamlar;
dün kojinin yoğun ısrarları üzerine kuaförlük deneyimim oldu ..doğrusu benimde hoşuma gitti :)

geçen hafta doğum gününde aldığım mesaj içerikli :) ayak masaj aletini beğenmeyip :) yerine  traş seti aldı bizim bey :P illa sen kes sen kes (tabi doğal olarak :) iyi dedim bıyık altından gülerek :) saçına yollar yapayım da  gör replikleri eşliğinde :) (içimden tabi) ..el becerileri konusunda zayıfım elim pek oynamaz kesin kötü olur diye düşünüyordum.baya iyi oldu :) arkaları biraz daha az alsaydım :P iyiydi :) neyseki izni devam ediyor :)))) birkaç gün evden çıkmassa sorun çözülür herhalde :)))))

çok keyifliymiş.stres attım resmen.bundan sonra sürekli ben kesmek istiyorum :))))))))))) başka isteyen varsa evlere servisimiz vardır hanımlar :))))

7 yorum:

sedaSRC(biçerdiker) dedi ki...

:))) haha yakında damat traşına falan gelirlermiş :)

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

:)))) damat gelmesin :) o kadar da acımasız değilim :)))

Unknown dedi ki...

hehe bende kuaföre gitmeyi üşenip, kendi saçını yamuk yumuk kesmiş olan ablama saçımı kestirdim.. aslında fena kesmedi :D hani okul eteğini kısaltmaya çalışıp dengeli kısaltamazlarda önü kısa arkası uzun kalır yazlık-kışlık diye dalga geçerler ya.. benimkide öyle oldu :D ben biraz düzelttim sonra tabi :)

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

o bi tarz diğmi ama :) e siz olmasanız biz nasıl alışacağız ama :))) geçmiş olsun :))

Unknown dedi ki...

eh tarzda denebilir herhalde :) ablamda alışma olarak görüyor galiba :D benim saçımı kestikten sonra kendi saçına biraz daha şekil verdi, makasla :D

gez gör arpacık dedi ki...

Aynı taleple gelen eşime, elimden her işin geldiğini ama o makineyle saç traşı yapamadığımı söylemiştim ama beni dinlemedi ve sonuç felaket oldu. Evden kavga gürültü çıktı, aynı gün polislerle muhatap olacağı işleri vardı ve polis memurlarının onu gördüğünde verdiği tepkiyi görmek için yanlarında olmayı çok isterdim:)))) Adam resmen at hırsızlarına dömüştü:))) Ama benim suşum yok, dinlemedi...

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

:))) öle valla illa kes diyorlar sonuca katlancaklar artık :)))) benim 3. deneyimim oldu ensede yeni bişey denedim iğrenç oldu :) çok üzüldü.çocuklar arkamdan gülecekler dedi.kimse farketmedi geçmek üzere :) birdahaki sefere daha iyi olacak inşallah :) tabi kestirmek isterse :)))