5 Temmuz 2012 Perşembe

işte benden haberler


tüm blogerlar gibi ben de kayıplardaydım.bu sürede bir bolu yaptık bol bol hastalandık döndük :) dün biraz ayağa kalkmanın ve işe tekrar başlamanın şerefine :) kahvaltıyı sahilde yapalım istedim.
                                           
                                               eşim biraz kalkmaya nazlandı.9:30 da :)
 ama sonra sepetimden çıkanları gördükçe çok sevindi :)
 ne güzel şeyler çıkarmışsın ortaya dedi :)


 bu örtümüz yoktu mesela.sabah kahvaltı için elimde diktim :)
 alttaki maviyse plates minderim :) ne çok kullandım :) ne çok kullandım :) ama plates için değil :))))) dışarda namaz için.oturmak için.piknik için :)


 çok güzeldi hergün yapalım diye ayrıldı eşim..
bu sizden ayrı kaldığım sürede bloğuma gelip yorum bırakmayan beni merak etmeyen izleyicilerime selam ederim :) gene gelin ama yorum bırakın emii :) herkese güzel bir perşembe diliyorum :)

7 yorum:

cecilia dedi ki...

valla ne güzel yapmışsınız, tam teçhizat hazırlamışsın herşeyi sen de,erkekler öğrensin artık hanımlar herşeyi düşünür ;)

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

:) o da bişeyler çıktıkça hoşuna gitti öyle düşündü herhalde..aslında akşamadan planlı değildi.bir baktım hazırlanıyorum.örtüm de olsun istedim evdeki kumaşlardan dikiverdim uyduruktan.terzi ayıbını ütü örtermiş ya ütüleyincede tamam oldu :) diğmi ama bir onu öğrenemediler :)

sedaSRC(biçerdiker) dedi ki...

ooo çok süper piknik sepetiniz bayırlım

Ozge nin Renkleri (ozgedesign) dedi ki...

Piknik sepetine hayran kaldım yaa nerden aldın onu canım ? Daha güzel günler geçirin inşallah

Rabia Şeyma dedi ki...

valla biz de kayıplardaydık ama ilk yorumu senin bloğa yaptım:) Pilates minderine çoook güldüm yaa:)) Müthiş bir fikir. Üretenlere seslenmek lazım. Pratik insan neler neler yapar;)

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

seda: teşekkürler :)

tasarımın renkleri:güzel dileklerin için teşekkürler.sepetim esse.

rabia şeyma:biliyorum biliyorum takipteyim.yazamadım ama takipteyim. :))) plates minderi valla çok iyi oldu iyiki almış eşim :) sağolsun.normal örtü olsa toprakla temasın olur o plastik olduğu için toprağa temas etmiyorsun :) güzel oluyor.geçen sene nevşehir gezimize de görütmüştüm :) otelde namaz kılmak için dışarda oturmak için kullanmıştık :) az daha geniş olaydı iyiydi :)))))

gunlukcugum dedi ki...

Cok cok cici hepsi...Sabah Sabah bide ortu dikmissin masaallah sana