12 Mayıs 2012 Cumartesi

doğum günü part 1 -böylesi doğum günü hediyesi :)

7 mayıs benim doğum günümdü.hiç ummadım. Rabbim ne güzel hediye gönderdi.işte doğum günü hediyem :)


halbuki bir gece önce ne kadar ağlamıştım ne kadar mutsuzdum.bi insanın ablası varsa çok şeyi var demektir.abla candır.hele benim ablam daha da candır.çok özlemiştim yavru kuşu..hiç haberim yokken erkek kardeşimle anlaşmışlar.pazartesi  olan doğum günüme pazar günü  hediye getirmişler boludan.annem itiraz etmiş işleri var gitmeyelim demiş.iyiki de gelmişler.çok iyi yapmışlar.

 sabah 9 da bu güzelliğe( maşallah) açtım gözümü.kardeşim kahvaltı için gerekli ortamı hazırlamış annemlere 8 de kalkıp.kardeş de candır :) iyiki üç kardeşiz.ve iyiki biri kız biri erkek.
 ablam kapıya bırakalım zile basıp kaçalım demiş.annem kabul etmemiş.kardeşimle anlaşmışlar eve gelmişler.annem yatağıma bırakıp kaçacakmış nevayı kiiiii ben uyandım :) anaaaaa şook şok şok.ne zamandır görmüyordum nevayı..kaç ay oldu.unutmamış teyzesini kuzu.yada web cam da gördüğü için hatırladı.o da beni görünce güldü...ne dediğimi hatırlamıyorum.nevayı nasıl kaptığımı da annemleri ne zaman kucakladığımı da :)))
                                                              teyzesinin canııı...prensesi..
bir kaç saate de çok şey sığdırdık.kahvaltımızı salacakta yapıp aziz mahmut hüdai hzlerini ziyaret ettik.hiç biri planlı değildi.nasip nasip nasip..ne güzel şeyler düşmüştü o gün nasibimize.neva da ziyaret etti türbeyi :)
 sevdik dayısıyla beraber nevayı..bol bol..ohh yedik.o topik ayaklardan kollardan.kombinini sevsinler..
 kendi kendine oyunlar oynadı .bisürü şey anlattı :) hiç birini anlamadık ya neyse.o da bizim ayıbımız :) çok tatlı olmuş neva.yavrum benim.bahtın güzel olsun.vatanına milletine hayırlı bi evlat ol inşallah.

bana bu özel günü hediye eden ablama çoooook teşekkür ediyorum.ablacım iyiki varsın ve iyiki benim ablamsın.seni çok seviyorum.tabi enişteme de çok teşekkür ediyorum.tek tatil gününü benm için harcadığın için.anneme de ..hastalıklarına rağmen o yolu teptiği için.ve nevamaaaa..doğum günü hediyeme :) bebeğim yordum seni ..rahatsızlık verdim.ilerde anlayınca artık helallik isteriz :)
bu hırkada bir diğer hediyem.ablam zevklidir diye bu kaçıncı baskım bilmiyorum ama ablam zevklidir :) çok romantik değil mi hırka.hemen giydim bile.

velhasıl hiçbi doğumgünümde mutluluktan ağladığımı hatırlamıyorum.çok ağladım.onlar gittikten sonra tüm gece dua edip ağladım.hamdettim böyle bi aileye sahip olduğum için.Rabbim de size böyle hesaba katılmayan mutluluklar yaşatsın.gönlünüze göre versin.iyiki varsınız..

13 yorum:

Rabia Şeyma dedi ki...

Öncelikle doğum gününü kutlarım canım:) Ne güzel bir doğum günü böle. Bu büyük ve mutlu aileyle uzun seneler dilerim sana.
Bu arada doğum günü hediyen de tadından yenmeyecek, çoook tatlı maşallah: (Nevacık, bir de benim kız kulesi fonda pozum olsa ahh ahh bir ben gidemedim İstanbula:))

GüzelGül dedi ki...

Dogum günün kutlu olsun canim bundan daha güzel bir hediye olamaz

Mein Blog/Blogum

reyhane dedi ki...

Nice güzel yaşlar dilerim..Bu arada blogumdaki hediye çekilişine de beklerim..

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

rabia şeyma dayıoğlu:teşekkür ederim.bilmukabele.maşallah evt en leziz hediye:)))))
olur olur tek problem o olsun.bi gün olmasa bi gün nasip olur inşallah.

güzelgül: teşekkür ediyorum.doğru söyledin :))

reyhane: teşekkür ederim.hemen bakıyorum..

tubitos dedi ki...

canım valla gözlerim doldu ya okurken, nice senelere.. neva da büyümüş valla maşallahh

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

tubitos: teşekkür ederim tubacım.aile güzel şey.iyiki varlar.evet neva kocaman kız oldu :) 1 yaşına gircek nerdeyse tuba teyzesi :)

Adsız dedi ki...

ne kadar güzell bi hediye :))) sevindim senin adına 16 mayısta benim doğum günün ve evimde son doğum günüm bakalım hatırlıcaklarmı :))) geçmişte olsa doğum günün kutlu olsun tatlım :))

eslemin annesi dedi ki...

doğum günün kutlu olsun yeni yaşın hayırlı olsun , Allah mutlulugunuzu daim etsin çok güzel bir süpriz olmuş...

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

canım sıkkındı demişsin tabi ben orada takıldım :((
umarım herşey gönlüncedir:)

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

forever: :) teşekkür ederim.şimdiden senin de kutlu olsun.hatırlarlar hatırlamaz olurlar mı..hatırlamazlarsa da orda olmanın kıymetini bil..

eslemin annesi:aminnn çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.kesinlikleee..

nabrut: benim işim kadar dandik bi iş görmedim hayatımda.bırakiiiciğiiimm o olacak :)canımdan bezdiriyor beni.süre bitiyor diye olmayacakları oldurmaya çalışıyoruz.bazen çok yoruluyorum. sağolasınnn.kuzuyu gördüm kendime geldim biraz..

Dilekce.. dedi ki...

Ahh canım benim yaaa, gözlerim doldu okurken.. Öncelikle doğum günün kutlu ve mutlu olsun diycem ama zaten aynen öyle olmuş :)) ne mutlu sana.. Çok sevindim senin bu mutluluğuna.. Duana da içten amin diyorum..

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

dilekçe::) kesinlikle dilekçim.sağolasın..hepbirlikte daha mutlu günlerimiz olsun inşallah..

Tasarim Atölyesi dedi ki...

nice güzel mutlu yaşlar dilerim:) hep mutlu olun...... hep :) :)