20 Mayıs 2012 Pazar

hayata mola :(

bloğumuzda kötü şeyler olmasın.zaman zaman herkes gibi sıkılıyorum.ama buradaki yorumlar beni çok mutlu etmişti.o yorumları silmemek adına kaydı silmiyorum.ve hepinizi çok seviyorummmm..

Not:görsel googledan alıntıdır.

12 yorum:

SEVECEN dedi ki...

olur arada böyleee gül geççç boşverr...tatlım yazılarına şöyle bir bakındım,geçmiş doğumgünün kutlu olsun öncelikle,koru fotolarıda süper,kıyafetlerin hırkan herbişeyin güzel:D

Rabia Şeyma dedi ki...

Tam bir isyeeeaan olmuş bu post:) Erkekler böyle yaa. Ya içlerinde yaşayıp belli etmiyorlar ya da gerçekten gamsız olup sallıyorlar:) Ya da biz büyütüyoruz sorunları (onlara göre kesinlikle böyle). Bazı durumlarda şükretmeyi unutup isyan ediyoruz. İç ses gibi olayım:))Yine de sakin olmaya çalış;)
Ama var yaa şu haber vermeden gelen misafir olayına, kıymet bilmeyen aptal insanlara ve onlarla mecburi bir yüz göz olayından da gıcık oluyorum:)

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

sevecen:bugün isyeaaan modundayım galiba.yanlış anlaşılmasın insanlara karşı kesinlikle..teşekkür ederim.bugün ne kombin görüyor gözüm ne başka bişey sinirliyim biraz galiba :( kilo durumunu yazacaktım sana unutmuşum.ne güzel maşallah hemen gidivermiş kilolar.

rabia şeyma dayıoğlu: ne güzel geldin sabah sabah.ne güzel içsesim oldun:) teşekkürler :) bazen dayanamıyorum başıma birşeyler sarıp kendi rutin hayatına devam ediyor :( çok rahat ben de çok pimpirikliyim.zaten işime zor konsantre oluyorum bir de düşünecek birşeyler olduğunda tamamen kopuyorum.bugün kendimi halsiz ve mutsuz hissediyorum.depresyona girdim iyice.bakalım belki bir süreliğine annemlere geçerim.nefes almaya değişime ihtiyacım var sanırım..

GüzelGül dedi ki...

ooo canim baya sinirlisin sennn :((
iyce cileden cikartmislar :( ama herkese inat gülümse iste asil ozaman onlar cildirir :)

Mein Blog/Blogum

benim dünyam dedi ki...

Canım hepimizin dönem dönem sıkıntıları oluyor, o anlarda Allahü tealaya her zamankinden daha fazla sığınıyoruz, tevekkül ediyoruz, sabredip bekliyoruz...
Yapılacak en kolay şey, kızgın bir anda söylenip bırakıp gitmek. İlerisini tam düşünmeden böyle birşey yapma bence...
Kısa bir süreliğine istersen ailenle vakit geçir, yeğenlerinle beraber olmak iyi gelecektir...

Bazı şeyleri akışına bırak...

Unutma ki, sabır acı bile olsa meyvesi tatlıdır...

Çok öpüyorum seni, Rabbim kalbini ferahlandırsın, gücünü ve kuvvetini arttırsın...
Dualarım daima seninle...
Allahü tealaya emanet ol...

CADI KIZIN DIRDIRI.. dedi ki...

Kuzum böyle durumları herkes gibi bende yaşıyorum biliyorsun.O isyanlar 'dan bende bıktım:(
Ama herşeye rağmen yaşamaya çalışıyoruz.Çünkü sorumluluklarımız var.Valla Allah yardımcımız olsun..
Sıkıntılarından en kısa zaman'da kurtul inşalah;)

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

güzelgül: hım hım hım evet :( birilerine inat bişey yapmak istemiyorum ki.kendi halimde yaşayıp gitmek istiyorum.

benim dünyam: fatmacım bu aralar üstüste çok geldi galiba.yıprandım.işim yaklaşık 11 aydır gece gündüz çalışarak yoğun bi şekilde devam ediyo.hal böyle olunca evin diğer üyelerine evle alakalı sorumluluk yüklenmiş oluyor.e aile yapılarımızdaki erkek yetiştirme yanlışları malum...bir de dış mihraklar var :) herkes tabi halimi bilmediği, normal bi aile yaşantısına sahip olduğumu sandıkları için kendileri gibi görüp kısa süre önce haber veriyorlar.temizliği ihmal edilmiş ev,sebze meyvesi düzensiz olan kimi zaman olmayan ev,acil yetişmesi gereken iş,yorgunluk uykusuzluk..
derdim çekip gitmek değil biraz es, biraz nefes çok yoruldum..
ah fatmacım akışa bırakacak durup seyredilecek durum değil ki.yıpratıcı yoğun bir süreçteyim.yükümü birilerinin hafifletmesini biraz daha düşünmesini istiyorum.
canım arkadaşım benim.ne güzel tavsiyeler..güzel dualarına yürekten amin diyorum.huysuz kız oldum çıktım şu ara :( bana dua et lütfen..

cadı kızın dırdırı: amminnn güzel duaların için arzucum.sanırım bi hava değişimi şart bana.dayanıklıyım sanıyordum.error verdim :)

Dilekce.. dedi ki...

Canım benim, çok bunalmışsın belli.. Dönem dönem hepimizin yaşadığı bir süreç bu.. Zaten sen de biliyorsundur, herşey üste üste gelir böyle zamanlarda. Ve tabii eşlerden daha fazla ilgi bekleriz, anlayış bekleriz, bunu da göremeyince asıl yıkım o zaman oluyor işte.. Bize böyle gülerde bolca dua edip, rabbimize sığınmak kalıyor.. biraz da güzel günleri hayal etmek iyi gelebilir.. İnşallah çok kısa bir süre içnde herşey yoluna girer canım merak etme.. Ama yine de ben bi çıkıp hava alıcam diyorsan bana gel vallahi.. Kapım açık, sabaha kadar muhabbet eder gülüşürüz, çok ciddiyim bak :))

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

dilekçe: dilekciiiiiim gelmişti, geçti :) ama bu yorumu okumak bana ilaç gibi gelmişti.iyiki varsın.varsınız.ne güzel arkadaşlar biriktirdim burda 1 sene içinde.ne güzel teselliler, ne güzel reçeteler söylediniz.çok öpüyorum seniii kandilin mübarek olsun dualarında beni de unutma..

otuzundansonra dedi ki...

bende bende bende

eslemin annesi dedi ki...

ne kadar dolmuşsun lnsan depresıf oluyor bazen, herşey üstüne geliyomuş gibi boga burcuyum bide tertip düzen sorumluluk elden bırakamayanlardanım misal dekorasyonum yerinden oynasa sinirim bozulur mutsuz hissederim kendimi sorumsuzluktan söz veripte tutmayandan bide bundan basitce bahsedenden nefret ederim bu yüzden insanlar konusunda çok seciciyim seni çok iyi anlayanlardan biriyim kısacası :) kendine iyi davran olurmu....

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

:) geçti.arada geliyorlar :) çok doğru söylüyorsun burçtan mı kaynaklanıyorki tüm bunlar :) ne güzel beni anlatmışsın ::) ben de eşyalarımın yeri değişse sinirlenirim rahat edemem.ne zor bi burçmuş bu.keşke rahat bi burçta doğsaymışız.ne olur hep düzenli, temiz, mutfağı yemeklerle dolu bir ev kendiliğinden olsa :)