5 Şubat 2012 Pazar

karmakarışık bol fotoğraflı post


Ayran içtik ayrı düştük blog. neler neler yaptım senden uzakken...
rumeli hisarına gidildi ..antik laterna cafede çay içildi.bebek sahilde kısa da olsa dolaşıldı..
optimuma gidildi ..vücut losyonları  kremleri alındı..
mini bir watsons alışverişi yapıldı.maybeline bu rimel alındı memnun kalınmadı.alacaklara tavsiye edilmedi.loreal ruj (dudak renginde) denendi memnun kalındı..tavsiye edildi.(745)
boluya kaçıldı.prenses neva sevildi.aileyle vakit geçirildi.mutlu olundu.
abant kaçamağı yapılmak istendi ama yoğunluk nedeniyle yoldan geri dönüldü.
anne abla yemekleri yendi.ziyafetler çekildi.
bolu dağı görüldü .kürkçü dükkanına geri dönüldü..
eve dönüşüm kojajım tarafından kutlandı..
kuzenimin kızı zeynep elifin bana ayrılan kurabiyesi yenildi..

eve döndüğümde hediyelerim hazırdı..

pembe cevsenim oldu :)
istiklal yapıldı.mango indirimine raslanıp bu gömlek 10 tl ye alındı..
12 tl ise bu sweet alındı..
özetlersek böyle galiba.ve son olaraksa blogum ve izleyicilerim özlendi..:) artık buralardayım inşallah..
herkese güzel bir pazar diliyorum..

8 yorum:

Dilekce.. dedi ki...

Hoşgeldin canım, ne güzel özetlemişsin olayı :)) yediğin içtiğin senin olsun gördüğün güzellikleri anlat demiş büyükler ama biz her bişeyi görmek duymak isteriz :)) Çok yapmışsın herbişeyi :)) Bu arada mango daha da mı indirime girdi? yarın ümraniye çarşı planım vardı bunu optimumla değiştirsem mi ki? eheheheheh çok öpüyorum seni, lütfen sık sık yaz.. Bu arada haftaya bi değişiklik yok değil mi? Son durumumuz nedir? heyecan yaptım ehehehehe

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

hoşbulduk dileğim..:))) tamam inşallah keyifle..istiklalde mangonun üst katları outlet.inanılmaz fiyatlar vardı 6 tl ye yelek 30 tl ye tunik 10 tl ye jean neler neler..sıkıldım çıktım.yoksa daha neler neler vardı.sıcak kalabalık bunaldım ben :)
ooo ümraniye çarşı bulunmaz nimettir bizler için :) ama beraber de gescektik orayı.

tamam inşallah yazmaya çalışırım.

tatlım ben de mail bekliyorum sizden.bende bi değişiklik yok inşallah.çok heyecanlıyım ben de..sabırsız biri olarak :) beklemeye çalışıyorum :)

edibe @ edbdesigns dedi ki...

hangi birine yorum yazmali :) hersey cok guzel, hele de kar altinda kalmis cam agaclari (bir film sahnesinden firlamis gibi) ve bolu dagindaki karlar... ve o pasta... ayyy iste hepicigi cok guzel, masaallah :)

benim dünyam dedi ki...

Hemen dahil olayım olaya :)
Hoşgeldin canım sefalar getirdin özlettin kendini.
Cicilerini güle güle kullan, epey indirim vardı mango da, ben de geçen mango optimumdan 9.90 a kot etek aldım, giydiğimde ayaklı reklam yapıyorum :)
ümraniye çarşı beraber yapacağız inşallah benim açımdan da bir problem yok, dün akşam yatınca aklıma geldi kızlara mail atayım bir değişiklik yok inş. diye, demek ki siz burada konuşacakmışsınız ee aptala malum olurmuş :)
Ne zaman geçecek bu kadar gün derken son haftaya girdik çok şükür artık daha az kaldı, ayyy düşündükçe iyice heyecanlandım :)

mihrimah dedi ki...

hoşgelmişsiniz canım.rabbim her daim huzurlu ve mutlu vakit geçirmeyi nasip etsin.fotolardan istanbulu ve yolculuğu özlediğimi anladım hadi hayırlısı bakalım sevgiler

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

edibe: :) sağol edibecim.diğmi iyiki boluluyum.kar manzaraları beni benden alıyor.hamdolsun.. çevremizdeki nimetlerin şükrünü yapamıyoruz..
benimdünyam:hoşbuldum fatmacım.ben de bloğumu ve sizleri çok özlemiştim..hihihi ben de giymeye başlayım herkese sölerim bu 10 lira bu 12 lira diye :) çok keyifli oluyo demi böle uygun olunca sölemek :)
estağfurulah..mübarek kadınsın malum olmuş demkki..doğru valla 1 ay var derken 1 haftadan az kaldı..twitterdan da takip etmeye çalışıyorum sizi aralarda belki bilgi gecersiniz diye :) mailimi günlük kontrol etmeye çalışıyorum..heyecan dorukta :)
mihrimah:aminnn ne güzel bi dua.teşekkür ederim.hepberaber inşallah..e istanbul sizi misafir etsin öleyse :)

eslemin annesi dedi ki...

hoşgeldinnn özletme kendini.... eşim bolulu benimde yazları gideriz güzel memleket kış gitmek nasip olmadı daha ....

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

eslemin annesi:hoşbuldummm uzak kaldık diğmi..yazları da gidin ama sonbaharda ve kışta da gidin.asıl keyif o zamanlar boluda.