18 Aralık 2012 Salı

ama bu haksızlık


sabah kahvaltımız efenim..
ikinci öğretim dükkan gecen bi yarısı uyandı.ev ahalisine güzellik olsun diye burada gördüğü kır pidelerini denemek istedi.sabah ezanları okurken dükkan elinde merdane :) hamur açıyordu.bu işlere pek yaklaşmıyordum.kolaymış. en azından bu kır pidesi kolaymış.beyler sabah namazına ve okula diye kalktıklarında misss gibi pidelerim ve çayım hazırdı.peki beyler bu durumu nasıl karşıladı derseniz  iki asık surat :) masada uyuyan iki tip.ama bu haksızlık diil mi yaaaa. ağızlarından tek kelam çıkmıyor.silah zoruyla yiyor gibiydiler.bi yandan kızarken bi yandan da hallerine güldüm :)) yanına kahvaltılık bile istemediler.hıhhh küstüm ben de bidaha da zor bulurlar.


       bundan sonra ikramlarım arkadaşlarıma ,size birşey yok beyler...biri bana uyan sana pide yaptım çay yaptım dese zıplayarak kalkarım nasıl teşekkür edeceğimi bilemem.onlar da teşekkür ettiler ama halleri seyirlikti.kardeşim zoraki yedi geri yattı :) çayını bitirmeden.Allam ya bu erkelere akıl sır ermiyor.neyse kendi kendi kendime sevine sevine yedim.afiyet bal şeker olsun :)

       bir sonraki yemek postunda görüşmek ümidiyle diye ayrılacağım artık :) ..selam ve dua ile..

9 yorum:

1Gül - Ahşabistan (Roseone) dedi ki...

ohh mis görünüyo afiyet olsun :)

Dilekce.. dedi ki...

ne desen haklısın bence :)) insan şöyle bi çığlık atıp teşekkürlere boğulmak istiyor di mi? ellerine sağlık, bence gecenin bi vakti böyle bi işe girişmek büyük cesaret ve de emek.. öpüyorum tatlım.. :))

Mehtap dedi ki...

BAK BAK KIYMET BİLMİYORLAR SEN BOŞ VER. ELLERİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR.

Unknown dedi ki...

Bardak bana sabah içtiğim çayı hatırlattı. Sanki yıllardır çay içmiyormuşum gibi öyle güzel geldi ki tadı niye üçüncü bardağı içmedim diye şimdi kendime kızıyorum
Erkekler bizim kadar ince fikirli olsaaa...

Şehirler Arası Aşk dedi ki...

Şöyle güzel bi pohpohlanmalıki bi daha yapılsın o yoksa bi daha da göremezler işte :)

pembe kalpler dedi ki...

insanın bazen kendini şımartması gerek. siz afiyetle yemişsiniz işte ne güzel :))

Adsız dedi ki...

Evet erkek milletinde var öyle bir şey. Benimkiler de (babam ve kardeşim) aynı yazıda çizdiğin erkek tipi! :D

Annemle kız kardeşimde ise teşekkürler, tebrikler gırla. Mutfakla aramı düzeltmek için beyhude çabalar bunlar ama umut dünyası napsınlar :P

Unknown dedi ki...

Ahh ben böyle hazır bulucam senin gibi zıplaya zıplaya kalkarım..
Erkeklerin hepsi aynı demek ki..:))
Ellerine sağlık canım..

CEPAYNASI dedi ki...

ne güzel görünüyor:)