5 Kasım 2012 Pazartesi

mini watsons alışverişi

yolum watsons a düştü. bb krem istiyordum ama gratisten the balm dan almak istiyordum.bazen aklım leyla oluyor :) aklımda bb krem alacağım kalmış ama the balm dan almak istediğim kalmamış :)


 bi çok üründe 2. üründe %50 indirimi vardı.ben de faydalanmış oldum.zaten bu tür yerlerden boş dönmek ne mümkün.yanında ekstra bişeyler daha attım sepetime..

bb olarak maybelline dream fresh in mediumunu aldım.merak ettiğim the balm ınki olsa da bundan da memnun kaldım.aslında çok makyaj yapmıyorum.tam da bu nedenle tercih ettim.kremsi bi doku.zaten nemlendirme özelliği var. farkedilmiyor pek fazla.cildim çok kuru benim.fondöten sürdüğümde burun kenarlarımda pullanma oluyordu.bu durumdan nefret ediyordum.bu üründe bunu yaşamadım çok hoşuma gitti.fiyatı 19.99tl .bu üründe ikinci ürüne %50 indirim vardı. o reyonda başka bi ihtiyacım yoktu.dedim ya çok makyaj yapmıyorum diye.bari bb kremi tamamlayan bişey olsun diye yine maybelline affiniton gözaltı aydınlatıcı aldım.ondan da memnun kaldım.o 9.24 tl ye gelmiş oldu.

watsons krem şampuanım yaseminli.litrelik.4.99 tl :) .başta pek köpürmüyor gibi gelmişti.sonra sevdim.kokusu da güzel.duş jelim de litrelik ve o da 4.99 tl.o da çilek kokulu.onu da sevdim.

 el kramlerinde de aynı kampanya vardı.ikinci ürün % 50 indirimliydi.biri 4.5 tl ye gelmiş oldu..kırmızılı olan çilek ve tarçınlı kokusunu ben ilaç kokusuna benzettim.herkes bariz çilek kokuyor diyor.ben sevmedim.diğeri böğürtlenliydi.onun kokusunu daha çok beğendim.
bunlar da mini mini pek sevimli kağıt mendillerim. ıvır zıvır :) yazılar daha küçük olsaydı keşke.biri çikolata diğeri şeker.nasıl kullanırım kıyamam diyordum.ama açılışı yaptım bile  :)10 tanesini 1.99 tl ye aldım.

                  işte böyle ..siz de yolunuzu düşürün şu ara indirimler bitmeden..


9 yorum:

Bak Bu Harika dedi ki...

çok güzel ciciler almışsın. İyi günlerde kullan

benim dünyam dedi ki...

hepsini de iyi günlerde miss gibi koka koka kullan canım :)
bb cream ben de almak istiyorum ama cildim problemli olduğu için la roche posay alacağım sanırım.

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

bak bu harika:teşekkür ederim daha iyileri senin olsun :) derler ..

benim dünyam:teşekkür ederim fatmacım.yaseminler çilekler ohh miss :) hımm sen de deneyimlerini yazarsın.ben memnun kaldım.the balmı da ilk fırsatta denemek istiyorum.

ikibocekbircicek dedi ki...

hemeennn gitmem gerek ..

CEPAYNASI dedi ki...

:)))
hiç bir şey almayacak olsam bile girince mutlaka alınacak bir şeyler çıkıyor....

SEVECEN dedi ki...

insan bu tarz alışverişlerde çok mutlu oluyor dimi

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

BURAYA GİRİP ELİ BOŞ ÇIKMAK MÜMKÜN MÜ?
BAYILIYORUM BU MAĞAZAYA

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

ikiböcekbirçiçek:kesinlikleeee

cepaynası: :)) herkes gibi :))

sevecen:evet ilk ilknurcum insan sevindirik oluyor.

nabrut:diğmi :)

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

ikiböcekbirçiçek:kesinlikleeee

cepaynası: :)) herkes gibi :))

sevecen:evet ilk ilknurcum insan sevindirik oluyor.

nabrut:diğmi :)