8 Ağustos 2012 Çarşamba

siz bilmessiniz dükkan alemdir :)

siz bilmessiniz dükkan alemdir.paniktir.plansız birşey yapmaktan hoşlanmaz.planladığındaysa o gün gelinceye kadar rahat edemez.huzursuz bu dükkan :)
  bazen menü belirlemek  için bile  düşünüp plan yapmak ister. tabiki herkes öyle ama dükkanın kafasının rahat olması olması lazım bunu yapmak için .yoksa şekil a :) aşağıda görüldüğü gibi tekrara düşer.bu ramazan bizim eve yolu düşen herkese aynı yemekleri pişirir :))))))
biten pilav yerine pilav biten mercimek çorbası yerine yine mercimek çorbası :) gibi..daha fazla yazmayım bizim eve yolu düşecekler hayal kırıklığına uğramasın :)))

herkese bereketli bir ramazan diliyorum.tekrarı olmayacak bu günlerin kıymetini bilebilmeyi temenni ediyorum.aynı menü ile başka bir postta görüşmek üzere efenim :)

10 yorum:

pembelideniz dedi ki...

İşte bu!..
Tek bir menü belirleyip rahata ermek :)
Yapmak istediğim şeylerden

Ama arada evdekiler için değiştirmek lazım değil mi?
Sonra Öoykkk gelir neme lazım :))

Unknown dedi ki...

:)ben de yemeğe gelenlere belirli şeyleri yapıyorum acemiliğimden, neyi daha güzel yapıyorsam onları yapmaya çalışıyorum:)

Dilekce.. dedi ki...

ehehehe alemsin canım anlaşıldı.. daha alemleri var ki mesela ben bu ramazanı nerdeyse yemek yapmadan geçiriyorum.. ama hep evde yiyoruz nasıl oluyorsa, Allah kocama sabır versin :)) Bi yemeği 4 gün yiyo :))

CADI KIZIN DIRDIRI.. dedi ki...

:)) Sen yine yenisini yapıyorsun bak yapmayanlarda varmış:D
Dilek sana dedim kuzuuuuu:p

mihrimah dedi ki...

canım benim bazen olur böyle şeyler.bu ara bende işlerden ve temizlikten alamadığım için kendimi hazır çorba yapıyorum 2 güne bir.sevgiler

Syhn dedi ki...

:)))
hayal kırıklığı ne demek ya çok şükür;) dışarı çıkınca da değişik bir şey içmiyoruz hoop önümüze mercimek geliyor :D

allerine sağlık!

ramazan ayında da yemeğin kıymetini bilmeyeceksek atalım kendimizi...

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

ellerine sağlık şeker.

siyah kuğu dedi ki...

Size tesadüfen bir blogta yaptığınız yorumda rastladım, bir yorum nedir ki derler ya inanın ki yazdığınız yorum da ne kadar gerçekçi ve ileri düşünen biri olduğunuzu anladım ,vuuw dedim ...

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

pembe deniz : :))) doğru söylüyorsun evdekiler arada öyk oluyor :)

evimbenimatölyem:doğru söylüyorsun sırf bu yüzden zaten.lezzetini bildiğim garanti olan birşeyler yapmak istiyorum.e denemeye vaktim yok.misafiri zor alıyorum zaten..

dilekçe: sağolsun.yaşasın anlayışlı erkekler dicem ama sen de çalışıyorsun şartlar eşit o yüzden arada ali de yapsın dicem :)

cadı :)

mihrimah: hazır çorba katkılı diye istemiyorum.çorbalardan da en pratik mercimek geliyor bana

seyhan:çok doğru söylüyorsun onca nimete şükürsüzlük olur..

bir kase lezzet:afiyet olmuştur inşallah.keyifle takip ediyorum seni..

siyahkuğu: onure ettiniz beni,iltifat ettiniz..diğmi ben de blog yazarından ve yakınlığı olan blogerlardan başkasının ilgilenmediğini düşünüyordum yorumlarla.merak ettim nereye ne yazdım ki..

siyah kuğu dedi ki...

Kumtanesikadar bahtiyarım a yaptığın yorum beni etkiledi gerçekçi kişiliğini öne çıkarmışsın gibi his ettim