17 Ocak 2012 Salı

romantik olmanın alemi yokmuş :))

herkese güzel bir salı gününden merhabalar;
dün nasıl bi gündü öyle..
eşimin haftalık tatili pazartesi günü.pazar akşamı yarın seni  çamlıcaya götüreyim  kartopu oynarız dedi.ama gel gör ki tüm havadurumu tahminlerine inat hava o kadar güneşliydi ki kar kalmamıştır diye üzüldük.yeni bi plan yaptık.öleyse keremi( eşimin yiğeni) sinemaya götürelim hem biz de eğleniriz dedik.film yaklaşık 100 dk falandı.günlük güneşlik havada sinemaya girdik bir çıktık manzara böyle... :)

nasıl sevindik nasıl sevindik.ama sonra sevincimiz kursağımızda kaldı  baya korktuk araba kayıcak diye.bazı yerlerde kaydı.fren tutmadı.ve ataşehirden kartala 3 saatte gelebildik 20 dk da yol açıkken gelebiliyorken..aman Allahım neydi öle.bostancıya kadar yollar kayıyordu bir de geldik ki kartala hiç birşey yok :)) ne kar ne bişe :) mahallemizde çocuklar aramızı çok sevdiler :) üstü kar doluydu çünkü :)

sonuç olaraksa ders alındı..meğer romantik olmanın alemi yokmuş yaşamak esasmış :) ben günlerdir kar kar diye sayıklıyordum.kar yağsa neden yağmıyo diye.ama trafikte kalacağımı hesap etmemiştim :)




çizmeli kediyi de çok sevdik.film 3d idi.kedi yaklaştıkça kerem bıyıklarını tutmaya çalıştı :) top vs yaklaştıkça onları da yakalamaya çalıştı:) ..küçük çocuklu aileler için iyi bi aktivite.. tavsiye ediyorum.
şimdilik benden bu kadar..serkese selam..

12 yorum:

SEVECEN dedi ki...

süpermişşşş...çizmeli kediye bende Yağızıda götürücem...

mihrimah dedi ki...

manzara süper yaşattığı zorluk ekstra sabır ister.allah kaza bela vermesin hiç kimseye sevgiler

edibe @ edbdesigns dedi ki...

kar cok guzel de, donunca felaket oluyor :( ben ilk kar gordugum sene (2002'de) nasil sevinmistim... ondan sonraki yillarda ne zaman kar yagsa, o buzlar cozulunceye kadar kapidan disari adimimi atmadim asla... her defasinda dustugumu anlamissindir :P

neval dedi ki...

karda araba kayar korkusu pek fena ,insanın kardan hevesi felan kalmıyor

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

sevecen:evet ilknurcum mutlaka götür yağızı.biz de keyifle izledik.yazmamışım ben animasyonun çok başarılı olacağını yazıcaktım.bence avatardan bile güzeldi animasyon kısmı.

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

mihrimah:doğru sölüyorsun.sokak hayvanları ve evsizler var,erken saatlerde yollarda olmak zorunda olan öğrenciler,çalışanlar var Allah hepsine kolaylk versin.bunlar olması tabiki keyif kar..

edibe::))) canım benim :) kıyamam ..ben bi bolulu olarak kar ı çok arıyorum.kış olunca başlıyorum neden yağmadı yağsa diye dualar etmeye :) ama herşey yerinde güzelmiş :) istanbulda trafik felç oluyor.eziyete dönüşüyor :)

neval:doğru söylüyorsunuz.önce çok sevindik sonra pür dikkat arabanın kaymamasına odaklanıp geldik eve.

Ayserose dedi ki...

Antalyaya taşınalı bizde kara hasretiz.mercimeğim Antalyada doğduğu için 4 yaşına geldi hala kar göremedi.İnşallah buralarada yağar biz sadece ayazı ile idare ediyoruz

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

ayşerose:sen ankaralıydın diğmiiii ? derhal ankaraya gidin ..kar orda yoğun galiba..diğmi o çok kötü oluyo.boşu boşuna soğuk çekmek :) ben de diyordum onu boşu boşuna üşüyoruz kar yok bişe yok diyodum :)bu arada çizmeli kediye mercimeği de götür.bizim keremimiz de 4 yaşına giricek şubatta.o çok sevdi.güzel bi gösteriymiş dedi film bitince :)

Adsız dedi ki...

İyi macera yaşamışsınız ama.Şükürki birşey olmamış.Kedinin o bakışına bitiyorum yaa sırf bunun için bile izlenir film.

feyza dedi ki...

cok gecmiş olsun ne korkunctur bilirim neyseki allah kaza bela vermemiş ben karda dısarı cıkmaktan hiç hoslanmam hep düserim cünkü:) ama siz iyi eglenmişsiniz ne güzel bende beklerim sevgiler http://feyzannyeri.blogspot.com/

chfashiontrend dedi ki...

ne güzel manzaralar her yer bembeyaz...sevgiler

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

bak sen lunapark sevmiyorsun ya bende kartopu olayları sevmiyorum.
karla ilgili tek zevkim cam önü keyfi
ankarada bir hafatadır kar kalkmadı inanki parmağımı kara değdirmedim arabayı babam temizliyor o kadar yani:))