5 Ocak 2012 Perşembe

kabanımı aldım kışa hazırım :))))))


:))) kışı yarılamış olmakla beraber ben uzzzzuuuuun araştırmalar sonucunda kabanımı yeni aldım :) artık kışa hazırım :P onu ayrı bir post yaparız..yayınla diyen arkadaşlar vardı..bugün postuma konu olansa kırmızı pelerinim ..
lcw den cüzi bi fiyata aldım.yeşil şalım ve yeşil kazağımla kombinledim.yolda cevirenler oldu çok yakışmış diye :)) çok tatlı bi pelerin.
kazağımsa en az 5 senelik..ama hiç eskimeyecek kıyafetlerim arasında..
bu arada sizlere sormak istediğim bişey var; dolabınızda giymediğiniz yada bir kaç defa giydiğiniz kıyafetleri ne yapıyorsunuz.şahsen benim dolabımda artık dar gelen yada bi türlü sevemediğim bi dünya kıyafet var.sanalpazar.com da satmayı düşünüyorum.başka fikri olan var mı?

28 yorum:

xcelis dedi ki...

ebett bende görmüştüm bunu hatta lacivertide vardı yeşillerle pek güzel olmuş güle güle kullan.Anneme veriyorum ben oda ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor.

1Gül - Ahşabistan (Roseone) dedi ki...

Çok güzel bir kombine olmuş ve kaban harika :) bu tarz giymedm hiç ama çok güzel .) ben şahsen giymediklerimi ihtiyacı olanlara veriyorum öyle komşuların kızlarına filan :) tabi bazen verecek brini bulamıo o zaman ne yapılır bilemiyorum :(

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

xcelis: teşekkür ederim..evet farklı renkleri de vardı..benm de bir an evvel boşaltmam lazım sığamıyorum koca dolaba..ben kıyafet eskitemiyorum öle bi sorun var.çok almıyorum aslında..

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

1gül:teşekkür ederim. ben kısa ceketleri ,fakir kol üstleri çok seviyorum.sanılanın aksine daha tesettüre uygun oluyor.o bel kavisini kamufle etmiş oluyor..benm yakınımda ne bildiğim ihtiyaç sahibi var nede komşu kızı.hem dolabım boşalsın hem de ekonomiye katkısı olsun istiyorum..dolaptandolaba.com diye bi site varmış bi ara ama aktif değil şimdi galiba..

1Gül - Ahşabistan (Roseone) dedi ki...

Bencede vücut hatlarını pek belli etmez valla bende hiç öyle siteler bilmiyorum araştırın yinede öyle bişey olsa daha güzel olur tabi :) insan üzülüyo zamannda bir sürü para veiyo sonra dolapta ölece bekliyor :(

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

1gül: tabi tabi..bazen toplu alışverişlerde lazım olmayan bişey alıyoruz,bazen aceleye geliyor alıyoruz,bazen mecbur kalıp alıyoruz o anki ihtiyacımızı gidersin diye..sonra dolaba mahkum oluyor..

mihrimah dedi ki...

çok şık bir kombin olmuş canım iyi ve sağlıklı günlerde kullan .kullanmadığım kıyafetleri genelde kadın sığınma evlerine yolluyorum.bazen çevremde olup ihtiyacı olanlara veriyorum.benim dolapta taşınırken bir elden geçecek bakalım.sevgiler

mavii dedi ki...

kobimin çok güzel facede bir sürü sayfa var ikinci eller takas yapanlar

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

mihrimah:teşekkür ederim.bloğuma hoşgeldin..istanbuldayım ve yeni evli sayılırım.dolayısıyla eski cevremden uzağım ..çevremde pek yok..bakalım sanalpazarı denerim belki..

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

mavii:teşekkür ederim..sen de bloğuma hoşgeldin..bildiğin varsa link verirsen sevinirim..

otuzundansonra dedi ki...

bende bekliyorum kabanını.bu arada pelerinin pek şıkmış ,güle güle kullan.
bende giymediklerimi çevremdekilere ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyorum,

SEVECEN dedi ki...

güzel kombin olmuş şekerim,eskileri ihtiyacı olanlara veriyorum ben,köylere özlelliklere

Ozge nin Renkleri (ozgedesign) dedi ki...

Pelerine bayılıyorum ama bir tane bile pelerinim yok buda benim ironilerimden biri :) bende ihtiyacı olanlara vermeyi tercih ediyorum :)

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

otuzundansonra:en yakın zamanda ondan da bi post yaparım inşallah.armağandan aldım..teşekkür ederim.sağolasın..aslında kıyafetten ziyade nakit yardımı daha makbul ihtiyaç sahipleri için.kendisi alsın nasıl ve ne istiyorsa..
sevecen:teşekkür ederim ilknurcum,bakalım ben bu defa satmayı düşünüyorum,yapabilirsem..

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

tasarımın renkleri: :) arada oluyor öle enteresan durumlarımız :) yukarıda da sölediğim gibi ihtiyacı olanlara nakit yardım yapsak daha makbul değil mi..

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

cennette giymeyi planladığm elbiselerdendir:)) bayılırım pelerin montlara....

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

nabrut::))) sen şu abiyelerin üstüne giyilen ince peluş önünde kurdelayla bağlananlarından giyersin,yeşil beyaz kombin yaparsın :) canım benm Allah seni cennetü hüsnasına kabul etsin inşallah..

CADI KIZIN DIRDIRI.. dedi ki...

Sana çok yakışmıştır eminim canım;)

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

amin hepimizi inşallh

Dilekce.. dedi ki...

Pelerinin renklerine bayıldım, yeşillerle de güzel uyum yakalamışsın, güle güle giy inşallah, ayrıca yeni kabanının ayrıntılarını da merak ediyorum, senle birlikte başlamıştık kaban aramaya ben hala bulamadım istediğim gibi birşey :( merakla seninkini bekliyorum.

ayrıca şu dolaptaki fazlalıkları ben de ne atabiliyorum, ne satabiliyorum, ya lazım olursa diyerekten ne verebiliyorum, ne kıyabiliyorum bla bla blaaaa.. Napıcağımı ben de bilmiyorum ama evden de uzaklaştıramıyorum evde yer kalmadı yaaa, çözüm bulursan bana da söyle..

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

cadı kızın dırdırı: o senin hüsnü zannın canım :)

nabrut:aminnnn inşallah..

dilekce:tesekkür ederim dilekcim.belki burda tam belli olmaz ama hoş bi model.ümraniyede armağandan aldım.baya uzun.ara boy.indrim var heryerde bedenler bitmeden yetiş.305 gibi bi fiyatmış benim aldığım 160 küsür bişeydi peşinde indirimli hali.modeli ben biraz bozdurdum aslında.çok bol bol du.bende arkasındaki pileyi bozdurdum yanlardan aldırdım.biraz daha müdahaleye ihtiyacı var aslında ama şimdilik bi kullanayım bakalım memnun kalmassam bakarız çaresine..

o dolap mevzuu hakikaten sorun.benimkilerde gerçekten güzel şeyler.kına elbisem,ablamın kınasında giydiğim ,kendi nişanımda,eşimin nişanlıyken aldığı saten hoş gömlekler ..ne atılıyor ne satılıyor dediğin gibi.bi ara ayseroseface bloğunun sahibesi ayşegül bunun için bi blog açmıştı ben de oraya ürün listelemiştim ama talep olmadı..işin özü ben bu bloğu zaten o iş için açmıştım.ama talep olmuyor pek..millet outletlerde mağazalardan çöpleri topluyor :) ama güzelim kıyafetler ikinci el diye talep görmüyor..

zeymurancafe dedi ki...

üzerinde eskısın canım cok şık

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

zeymuran:teşekkürlerrr..daha güzelleri senin olsun..

benim dünyam dedi ki...

güle güle giy canım, çok hoşmuş pelerininin, Nabrut gibi ben de cennette giyerim inşallah :)
Bu arada kabanını güle güle giy, bizde hafta sonu dolandık ümraniye yi, armağanda çok hoş modeller vardı, hatta belinde fiyonklu kabana bittim ben. Yarın yine bir arkadaşla ümraniye çarşıyı dolaşacağız, bize çok yakın. Buraya geldiğinde mutlaka haberim olsun, görüşürüz.
Ben evdeki fazlalıklarımı her yaz-kış dönemlerinde mutlaka ayırırım ve ihtiyaç sahiplerine gönderirim. Bir ara acaba satsam mı diye çok düşündüm, ama o insanlardan alacağım duayı parayla asla satın alamazdım...
Herkese vermeye kıyamadığım ama giymediğim şeyleri de çevremdeki giyeceklerini bildiğim, sevdiğim insanlara veriyorum, onların üzerinde gördükçe kendim giymiş gibi mutlu oluyorum...

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

teşekkür ederim fatmacım.amin inşallah.aynı dilekleri senin için de diliyorum öyleyse..aa ben fiyonklu hiç hatırlamıyorum.en az 7-8 model denemişimdir.en sonunda vitrindeki siyah kabana karar kıldım.çok sevinirim ümraniyeye sık sık gidiyoruz.eşimin abisi ataşehirde onlara giderken gelmişkeeen :) diye uğruyoruz.bazen ikeaya bazen benim için alışverişe..haberleşelim muhakkak.dileği ve seni tanımak için heyecanlanıyorum.

ihtiyaç konusuna gelince ihtiyacı olann biri bunlardansa parayı tercih eder diye düşünüyorum.kendi beğendiklerini alsın.o iş benim pek hoşuma gitmiyor.keşke satabilsem beğenen alsa.ihtiyaç sahiplerine de para verebilsek kıyafet yerine..

benim dünyam dedi ki...

Canım, Dİlek'le 2 gün önce, yanda görünen mail adresine mail attık, herhalde gözünden kaçmış olabilir, bir kontrol et istersen..

Syhn dedi ki...

ben hiç tutmam dolabımda giymediğim şeyleri. veririm birilerine...
pançonu bende sevdim ;)

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

marmara üniversitesi göztepe kampüsü öğrencileri çanta-giysi vs.. paketlenmiş - beden numarası üzerine yazılmış - temiz olarak alıyordu bir dönem !
netten arayıp öğrenebilirsin sanırım..
bizler oraya götürmüştük bir kaç yıl önce ....

çok sevgiler..