12 Aralık 2011 Pazartesi

ödülümü sade bir törenle kabul ediyorum

:)))) tacımı sevgili nabrut ve biz bloğunun tatlı sahibesinden ve otuzundan sonra bloğunun sahibesi gülcancımdan devralıyorum.epey vakit oldu diğmi artık yazmam gerekti..şu günlerde işlerimi çok az yapsam da çok  çalışmam gerektiği için üstümde baskı hissediyorum.bloğuma girmemeli çalışmalıyım diye :) ama çalışabiliyormuyum ? hayır :) öyleyse post gireyim de vicdanım bi taraftan rahatlasın :)




çok yönlü bloger ödülünün şartı :) hakkımdaki sizin bilmediğiniz sandığım 7 adet gerçeği paylaşmammış

1.boğa burcuyum.soooon derece tembelim.hatta gecenlerde bir bloger arkadaşta görmüştüm tuvalet kağıdını değiştirmemek için son yaprağı ruloda bırakanlar var mı diye soruyordu..işte o beniim :)) tembel olduğum kadar hırslıyımdır da aslında..yapmak istediğim şey uğruna sebat edebilirim.çok çalışabilirim.

2.enteresan insanlara rastlama rekoru benimdir :) hacı hacıyı mekkede deli deliyi dakkada hesabımıdır bilemedim.nerde tuhaf insan var beni bulur.vapurda başından olmadık hikayeler geçmiş kadın sohbet etmek için beni bulur.bişey sorup bahaneyle tüm hikayesini kusmak için en uygun kişi olduğumu düşünebilir :)

3.herkesi misafir olarak kabul etmekten hoşlanmam.sadece sevdiğim kişileri ağırlamak isterim :) davetsiz evime gelinmesinden de çok hoşlanmam.bu yüzden komşuluk ilişkilerim zayıftır :) uzaktan seviyorum komşularımı :) herzaman müsait olamıyorum.ev işi mi yapayım yemek mi ,ütü mü ,çamaşır mı, iş mi..hepsini birlikte götüremiyorum çoğu zaman.ya yemek olmuyor, ya temizlik yada iş..

4. 15 yaşımda annemlere 'bu gece sizle uyuyabilirmiyim' diye yalvardığımı hatırlıyorum :) eşek kadar olana kadar annemlerle uyumaya çalıştım :)))))) hergece kapılarında 1 iki saat yalvarırdım.bide sanki önceki gece uyumamış gibi 'bu gece sizle uyuyabilirmiyim' diye soruyorum :)))) annem kızar kovardı gitmezdim lütfen diye ısrar ederdim annem uykuya dalar horlamaya başlardı :) anneee anneeeeeee anneee  diye uyandırır cevap beklerdim :)) babacım dayanamaz cağırırdı sonunda :)

5. yemek yemeye lise sonda başladım sanırım :) ondan önce pilav, patates kızartması ,belki ıspanak,köfte..başka hiç ama hiç bişey.öğünlerim ağlamakla geçerdi.içini görmediğim bişeyi yemek istemezdim.çorbadan nefret ederdim.sütten de..ilkokulda kardeşimle eve öğle yemeğine gelirdik annem dışarı çıkınca yemekleri çöpe döker anlamasın diye çöpü karıştırır üstüne bi süre de bekler öyle çıkardık evden :) kadına nasıl bi işkenceysem artık :)) bu arada bi 8 sene kadar da vejeteryandım liseden sonra..ahh anacııım :)

6.bu kadar gıcık şeyden sonra :) iyi bi dinleyici ,iyi bi dost olduğumu düşünüyorum :)))) bazen dostlar oluyor problem olduğunda çözüm söylemek yerine ne olacak bizim halimiz gibi paylaşıyorlar problemlerini.ben bunu hiç sevmiyorum.biri bana bi problemini anlatmışsa çözüm yönünde bişeyler söylerim.böyle insanları sevmiyorum..negatif..tamam hayat dört dörtlük değil problemler heryerde her aşamada ..ama yapılabilecek birşeyler varsa yapılır yapılamıyorsa orda durup düşünülür yolun doğruluğu yanlışlığı.tevekkül edilir..

7.göründüğü üzere zor biriyim ..çok zor arkadaş seçerim.sevdiysem de asla bırakmam..yakasına yapışırım :) kibir ,yapmacıklık bunlar benden uzak olsun ..arkadaşlarımdan  da..ben arkadaşlarımı alçakgönüllü ve doğal insanlardan seçiyorum..birine yaranmak için başkasını harcayan ,gösteriş budalası,yapmacık,kinayeli konuşan,negatif (sürekli kötü şeyler anlatıp ,kötülükler içinde boğulan) insanlar karşısında ne yapacağımı bilemiyorum o ortamdan uzaklaşmak istiyorum.kinciyim .arkadaş demeyimde o kişilere çevremdekiler diyim :) bana yanlış yaptığında unutamıyorum.şans vermiyormuyum veriyorum da ama tekrarlanırsa hatalar hemen siliyorum..sabrım az malesef :(

işte böyle ..anaaaa ne gıcık  kızmış demediniz diğ miii :)))


ben de bu ödülü
1-nevanın günlüğü
2- dilekce hayata dair
3- cadı kızın dırdırı
4-bir dilden ,her telden
5-ciciningüncesi
6-bab-ı esrar
7-ayşeroseface
8-yemyeşildeniz
9-benim dünyam
10-dekorapsuwasyon
11-nakisays
12-hayat melodisi
  gönderiyorum.unuttuğum varsa kendini hatırlatsın lütfen ..herkese iyi bir hafta başlangıcı diliyorum..

16 yorum:

tubitos dedi ki...

2,4,5 e çok güldüm ya :)) gıcık değil sempatik bir yazı olmuş bence :)

CADI KIZIN DIRDIRI.. dedi ki...

Bakiiimmmm valla dedim bile:D
Olsun kuzum ben seni her halinle seviyom üzülme sen emi:DD

Unknown dedi ki...

canım ben yazmıştım blogda kabul edermisin onu bi daha yazmıyayım..bu arada korktum senden :)

eslemin annesi dedi ki...

yazını okurken kendimi gördümmmmmm beeennn..... benden 1 tane daha varmış sevindirik oldum 3. 6.ve 7. yazı tastamam bennn ve ben bir boğa burcuyumm... demekki boğa burcunun özelliği bu ne diyim..

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

tuvalet kağıdı olayına koptum :)
ben halaa yalvarıyorum sizinle yatayım diye :))olmadı baba sen benim yatağıma git ben burda yatayım diyorum.gel yat deseler yatmam da ah o gece nazlanmalarını dayanılmaz tatlılığı:)

Sinejan dedi ki...

Güzelim sen beni yazmissin, bende boga burcuyum vs vs, ne cok benziyoruz birbirimize :)

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

tubitos: :)))

cadı kızın dırdırı: :) cadı beni sever bilirim :)

gülinn:tamam tatlım.korkma korkma iyi kızımdır gene de :)


eslemin annesi:diğmi burçtan oluyo tüm bunlar :)ben de sevindim valla bu kadar cok bana benzeyen var demekki..mutlu oldum ..ben de ne gıcık huylu tüylü bi kızım diyordum :)

nabrut: :) tatlım keyfini çıkar ,kıyıdan köşeden yerleş.önce yatağa otur ,sonra köşeye uzan babanı yavaştan yataktan atabilirsin :) taktik vereyim sana :)

sinejan::) sevindim..

benim dünyam dedi ki...

ahahhahha tuvalet kağıdı olayına çok güldüm ya, ben de uyuz olurum evde hatta gittiğim yerlerde bile bitmiş tuvalet kağıdı ve boş sürahi bana rastlar, nefret ederim bundan :)))
beni de mimlemişsin tatlım teşekkür ederim, en kısa zamanda büyük bir zevkle cevaplayacağım :) öpüyorum iyi geceler.

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

benim dünyam::)) dimii bak sürahi aklıma gelmedi kırkyılda bir giderim sürehinin başına :) onda da boşsa yüzüm ekşir bazen içmeden geri dönerim :) tamam bekliyorum meraklaa.

kpsszede dedi ki...

sonlara gelene kdr amma çekilmez bir insanmış bu kız dedim.ne o öyle 15 yaşına kdr anneyle yatmalar,sadece sevdiklerini misafir olarak kabul etmeler falan:)
evet zormuşsun biraz ama büyüdükçe olgunlaşırsın merak etme:)
şaka şaka...zaten komşuluk mu kaldı ki....
samimisin hiç değilse.sevgiler...

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

kpsszede : :)) napalım bu kız da böyle bi kızmış işde :) şımarıklıktan değil aslında ben biraz netim sevdiğimi seviyor sevemediğimi sevemiyorum.yemek yememe şımarıklıktan değil gerçekten işkenceydi benim için..nasıl azarlar işittim babamdan annemden ağzına at o lokmayı diye kızarlardı gözlerimden yaş akar alırdım ama çöpe zor yetişirdim.olmayınca olmuyor..hiçbirşey zorla yapılmıyor..
sölediklerimden şımarık anlaşılıyor ama değil ya gayet mütevazi hanım hanımcık bi kızım :) sadece huylu tüylüyüm biraz..
diğmi ama ..bak onun sebebi var aslında ..annemlerde bıkmıştım misafirden..annem hayır diyemeyen bi kadındır.tepemde komşuların çocukları koşuştururken uyanırdım :) ona tepki olarak oluştu heralde :)

Yemek Sınıfı dedi ki...

bence özellikle boğa burçları kendini bulmuştur bu yazıda, hiç de demezler gıcık diye.. kendimden biliyorum(1,2,3,5-7.. )
keşke devamı gelse de okusak...

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

yemek sınıfı : tüm bunların boğa burcu özlelliklerinden olduğunu bilmiyordum.yorumlardan anlaşıldıki boğa burçlarının özelliğiymiş çoğu..teşekkür ederim yorumun için..

CEPAYNASI dedi ki...

:))
eğlenceli cevaplar...

Dilekce.. dedi ki...

Aaaaa burda da bir ödülüm varmış, nasıl da kaçmış gözümden :)) çok teşekkürler canımcım.. ilk fırsatta cevaplıycam inşallah..

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

cepaynası :)
dilekce:hım hım bana ödül gelir de sana uğramaz mı..okudum bile cevapları..