29 Aralık 2011 Perşembe

enteresan hastane diyologları


efendim  bi şüpheden dolayı yolumuz altıntepe tıp merkezi (kızılay) düştü. işlemler için danışmadan fiş alıyorsun.muayene olmak için bi miktar ücret alıyorlar sigortana rağmen,herneyse danışmada önümüzdeki 2 hatunun diyaloglarını doğal olarak duyuyoruz.şimdi bunlar gidecekleri bölümlere fiş alıyorlar dahiliyeden alalım göz de varmış gözden de alalım ..3 e kadar vaktimiz var şu bölüm de vaaarmıııışşş..ondan da alalım ..Allahım sana geliyorum.nası bi insansın sen ya kelimelerinin ağzımdan dökülmesine neden oldu :) herneyse gitti bu iki arkadaş belliki boş vakitlerini hastanede değerlendirecekler 3 e kadar vakitleri var ya dolduracaklar süreyi :))) asansörde yine ve malesef karşılaştık ..diş de varmış diyolar :))))))))) var mı böle insan ya :)) neyse ben gittiğim bölümde muayene oldum ve ultrasonografi tetkiki istedi doktor .gittim bir baktım ki o kızlar yine orda inanamıyorum .benden bir önceki saate gün aldılar sanırım .bana verilen tarihin ilk hastası o kızlardan biriydi .saçını başını yolmak geldi içimden :)) git avm filan gez :)

sonuç olaraksa şüphem yersiz çıktı.sevindim.daha basit bir problemmiş , ilaç tedavisine başladım.

hastaneler de ayrı bi dünya..değişik ..bigün canım sıkılınca gidicem ordaki diyalogları dinlemeye  ahahhaha :)

bu arada altıntepe kızılay güzel bi hastane.randevu almadan gidilebiliniyor.temiz.sakin.her işlem bi miktar ücret alıyorlar.beğendim tavsiye ediyorum.gideceğimiz doktora bi tavsiyeyle gittik eşim de araştırmış.genel cerrahide tek doktor var zaten onu da tavsiye ederim.

herkese mutlu ve sağlıklı günler diliyorum.

12 yorum:

Unknown dedi ki...

geçmiş olsun,hastahaneler ilginç olabiliyor..

xcelis dedi ki...

=) gerçekten çok ilginç ya git çarşı pazar gez dimi rahatsız olan insanların önceliğini niye alıosun boş yere =)

Dilekce.. dedi ki...

ahh canım ahhh sen gel bana sor o hastane muhabbetlerini.. ömrümden ömür gidiyor her bir gün.. hem de tam olarak anlattığın o iki kızdan günde 100 hatta 500 tane gördüğümden.. İşi gücü olmayan bi yana, olan bile akşama kadar ordan oraya hastanelerde dolaşıp duruyorlar. Ve gerçekten hasta olan ve sağlık hizmeti alması gereken hastalara engel oluyorlar maalesef. gereksiz kalabalık hem randevu sürelerini uzatıyor hem de muayene kalitelerini düşürüyor.. offfff ya ben bu konuya hiç girmeyeyim, bi başlasam bitmeyecek çünki :)) Son olarak tüm insanlıktan ricam, gerçekten o enfeksiyon yüklü hastanelere muhtaç olmadıkça, ota çöpe gelmeyin hastanelere, kendinize iyilikten çok kötülük yapıyorsunuz, hem de her konuda. Ve gerçek hastaların hakkına giriyorsunuz, bunu bilinnn, duyun sesimi duyunnnnn.. Dilekce yoğunnnnnn bir iş gününün sonunda iş yerinden yazıyor bu isyanını :)))

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

gülinn:sağolasın ,hamdolsun iyi sonuçlarla karşılatım.ufak tefek şeyler gelir geçer inşallah..

xcelis:tabi tabi ..üstelik benim rahatsızlığımda önemli bi şüphe vardı.gidip özel hastanede yaptırdım tetkikimi.belki de onlar gibiler yüzünden 10 gün sonraya randevu alabiliyor.benim rahatsızlığım kanser olabilirdi ve ben 10 gün beklesem aklımı yerdim..

dilekce:dileğim doluymuş bu konuda.evet ya iş ediniyo insanlar :) bi bakıma önlem olabilir aslında onlarınkiler ama gerçekten rahatsız olanların işlerini zorlaştıryorlar.

CADI KIZIN DIRDIRI.. dedi ki...

Dükkanım geçmiş olsun kuzum.
Şu hastane konuşmaları benide kahkahaya boğuyor:)

Helede şu sıra fiziğe gidiyorumya,oraya gelen hastalrın konuşmalarını bi duysan ölürsün valla:DDBelki tedavi bittikten sonra paylaşırım:)

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

cadı kızın dırdırı: sağol cadım.hamdolsun ufak bi sorun.not et unutursun biz de gülelim :) doğru valla ben de fiziğe gitmiştim orası ayrı alem :) ohhh sıcak kumlarla falan yatıyorduk :) misss :)

benim dünyam dedi ki...

çok şükür canım önemli bir şeyin olmadığına sevindim, Rabbim hasta kullarına şifa versin inşallah.
Biz Allah düşürmesin hastanelere diye dua ederiz bir kısım çok afedersiniz ama mallar ise avm gezer gibi sebebsiz dr. dr. geziyor hay ben bunların kafasına...
sevgileirmle canım ALllaha emanet ol.

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

geçmiş olur inşallah.
bence o kızlar doktor tavlamaya gelmişler:)
çok mu fesadım ne:)

edibe @ edbdesigns dedi ki...

heheh canın sıkılınca git tabi :) aksi takdirde hastaneler berbat oluyor... insan hasta olunca :(

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

benimdünyam:fatmacım sağolasın,çok korktum ama hamdolsun korktuğum şey değilmiş.aminnn..valla öle hiç sevmediğim yerdir hastane mümkün olduğunca gitmemeye çalışırım.millet de boş vakit geçirmek için geliyor :)sen de tatlım.hayırlı cumalar..

nabrut:sağolasın tatlım şüphelendiğim şey değil ya ..geçer inşallah..bilemedim de ilgiye ihtiyaçları olduğunu çıkartabilrim konuştuklarından :)

edibe: tatlım bi sıkıntı mı var yoksa? doğru ben de sevmem hastane.kalp atışım değişiyor orda ilaç kokusu beni mahvediyor.tansiyonum falan düşüyordur herhalde :) hastanede hastalanıyorum :)

tubitos dedi ki...

canım geçmiş olsun, o kızların birşeyi çıktı mı merak ettim bak şimdi :)

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

tubitos:sağol tatlım..:)) ben özel bi hastanede yaptırdım tetkikimi onlar bekledilermi bilmyorum :))